Online Antiekveiling De Zwaan november 2020

In november is er weer een antiekveiling bij veilinghuis de Zwaan in Amsterdam.

Veiling: 10 t/m 23 november

‘Live Online’ Zaalveiling bij De Zwaan zonder (of met zeer beperkt publiek) in de zaal.

Er zijn 9 kijkdagen: donderdag 29 oktober t/m vrijdag 6 november, 10.00-17.00 uur.
Deze zijn te bezoeken op afspraak, middels de online reserveringstool op de site (of eventueel per telefoon). Er zullen altijd maximaal 30 bezoekers tegelijk in ons gehele pand aanwezig zijn gedurende de kijkdagen.Bieden is mogelijk ‘live online’, telefonisch en middels het online plaatsen van een maximum bod.

Veel informatie m.b.t mogelijkheden wat betreft bieden, conditierapporten, registreren, ophalen  en opsturen kunt u vinden op onze site.

Uiteraard beseffen wij ons dat er, nog meer dan doorgaans, behoefte is aan ‘informatie en service op afstand’. Wij zijn met ons volledige team vanaf de 1e kijkdag aanwezig om u of ter plekke, maar juist ook ‘op afstand’,  te voorzien van extra informatie over lotnummers.De catalogus staat online met een aanbod van ruim 3500 lotnummers.

Wat wordt er zo al geveild bij de antiekveiling bij De Zwaan?

Bij veilinghuis De Zwaan in Amsterdam worden onder andere schilderijen (van Oude Meesters tot Modern), Aziatica en Chinees porselein, zilver en sieraden aangeboden, Verder Europees keramiek en porselein, art deco, design, meubelen, lichtkronen en spiegels, klokken, sculpturen en tapijten.

Mogelijkheid van bezorgen van gewonnen kavels.

U kunt uw aankopen door een transporteur laten bezorgen. Wij hebben twee transporteurs die veel voor ons werken. U kunt contact met hen opnemen om een afspraak te maken wanneer ze de goederen bij u komen bezorgen en tevens bij hen een inschatting van de kosten opvragen. Zodra de aankopen bij ons betaald zijn kunnen wij de lotnummers aan de transporteur meegeven. Betaling van transportkosten loopt niet via ons, maar doet u aan de transporteur. Wij zullen kleingoed kosteloos inpakken en klaarzetten, zodat de transporteur enkel hoeft in te laden.Antiekveiling