Kunst en Antiekveiling De Zwaan april 2024

In april is er weer een kunst en antiekveiling bij veilinghuis de Zwaan in Amsterdam.

Veiling: 30 april t/m 15 mei 2024

‘Live Online’ Zaalveiling bij De Zwaan met publiek in de zaal.

Kijkdagen: donderdag 18 t/m zondag 21 april &
donderdag 25 en vrijdag 26 april
van 10.00 – 17.00
Het maken van een afspraak voor het bezoeken van de kijkdagen is niet nodig.

Bieden is mogelijk ‘live online’, telefonisch en middels het online plaatsen van een maximum bod.Veel informatie m.b.t mogelijkheden wat betreft bieden, conditierapporten, registreren, ophalen  en opsturen kunt u vinden op onze site. Veilinggebouw de Zwaan is het oudste Veilinghuis voor Kunst en Antiek van Amsterdam. Door te kiezen voor ons veilinghuis kiest u voor een professionele benadering van een nationale en internationale kopersmarkt.

De catalogus staat nu online met een groot aantal kavels.

Deze veiling hebben wij voor het eerst geen gedrukte catalogus. Mappen met  inkijkexemplaren van alle lotnummers liggen door het pand, evenals laptops met de online catalogus. Daarnaast vindt u op alle vitrines een QR code die u direct naar de online catalogus brengt.
De highlights zijn wel gedrukt en zijn verkrijgbaar op kantoor.

Wat wordt er zo al geveild bij de kunst en antiekveiling bij De Zwaan?

Bij veilinghuis De Zwaan in Amsterdam worden onder andere geveild: Juwelen, horloges, zilveren sieraden, moderne sieraden, zilverwerk, decoratieve Tribale objecten, boeken, serviezen, beeldwerk, vazen, porselein, kristal, iconen, Chinees en Japans porselein, Aziatica, Perzische tapijten, schilderijen, aquarellen en tekeningen, antieke meubelen etc.

Mogelijkheid van bezorgen van gewonnen kavels.

U kunt uw aankopen door een transporteur laten bezorgen. Wij hebben twee transporteurs die veel voor ons werken. U kunt contact met hen opnemen om een afspraak te maken wanneer ze de goederen bij u komen bezorgen en tevens bij hen een inschatting van de kosten opvragen. Zodra de aankopen bij ons betaald zijn kunnen wij de lotnummers aan de transporteur meegeven. Betaling van transportkosten loopt niet via ons, maar doet u aan de transporteur. Wij zullen kleingoed kosteloos inpakken en klaarzetten, zodat de transporteur enkel hoeft in te laden.Antiekveiling