Online Antiekveiling van Spengen vanaf 8 juni

Vanaf 8 juni a.s. is er weer een antiekveiling bij Van Spengen Kunst & Antiek veilingen aan de Koninginneweg 25 te Hilversum. Wegens het Coronavirus wordt deze veiling online gehouden.De kijkdagen (op afspraak) zijn 1 tot 7 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen op afspraak een bezoek brengen aan een van onze 7 kijkdagen door het maken van een afspraak via de afsprakentool op onze website.

Een geplande afspraak is geldig voor maximaal 2 personen. Op deze manier kunnen wij de kijkdagen voor iedereen op een veilige manier organiseren met een maximum aantal van 25 klanten per tijdsblok van 1 uur.

De online catalogus is online in te zien.

Wat wordt er geveild bij de antiekveiling bij Van Spengen?

Het aanbod omvat circa 3000 kavels met meubelen van renaissance tot design, aziatica, Delfts aardewerk en Hollands porselein, oude kunst, klokken, verzamelobjecten, een bijzonder collectie Leerdam Glaswerk, antiek zilver waaronder een zeldzame miniatuur ‘Koninklijke’ koets door Arnoldus van Geffen, munten, juwelen, horloges van o.a. Breitling, Cartier, Omega en Rolex.

Daarnaast een grote verzameling schilderijen met werken van Louis Apol, Freek van den Berg, Charles Leickert, Kees Maks, Giovanni Battista Piranesi, Cornelis Springer, W.B Tholen, Cornelis Vreedenburgh, H.J. Wolter en diverse oude meesters.Antiekveiling