Informatie

Online Antiekveiling van Spengen Augustus 2020

Catalogus Kunst- en Antiekveiling 25-28 September 2020

Vanaf 27 aug  a.s. is er weer een antiekveiling bij Van Spengen Kunst & Antiek veilingen aan de Koninginneweg 25 te Hilversum. Wegens het Coronavirus wordt deze veiling online gehouden.De kijkdagen (op afspraak) zijn van 27 t/m 31 augustus

Geïnteresseerden kunnen op afspraak een bezoek brengen aan een van onze 5 kijkdagen door het maken van een afspraak via de ‘afsprakentool’ op onze website.

Een geplande afspraak is geldig voor maximaal 2 personen. Op deze manier kunnen wij de kijkdagen voor iedereen op een veilige manier organiseren met een maximum aantal van 40 klanten per tijdsblok van 1 uur.

De catalogus staat online. De gehele veiling zal Timed-Online plaatsvinden en is open voor biedingen. Kavels sluiten van 31 augustus t/m 5 september.

Wat wordt er geveild bij de antiekveiling bij Van Spengen?

Het aanbod omvat circa 3300 kavels met Chinees porselein en aziatica, Delfts aardewerk en oude kunst, klokken, verzamelobjecten, antiek zilver, juwelen, gouden objecten en een particuliere collectie horloges van o.a. Breguet, Breitling, Cartier, IWC, Jaeger Le Coultre, Minerva, Omega, Piaget, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin en vele anderen.

Daarnaast een grote verzameling schilderijen met werken van Johannes Akkeringa, Nola Hatterman, Hermanus Koekkoek, H.W. Mesdag, Willem Roelofs, Cornelis Vreedenburgh, Willem van de Velde II, Co Westerik en diverse oude meesters.Rating post

Je houd misschien ook van..