Informatie

Kunst en Antiekveiling De Zwaan april 2021

Kunst en Antiekveiling De Zwaan april 2021

In april is er weer een kunst en antiekveiling bij veilinghuis de Zwaan in Amsterdam.

Veiling: 14 t/m 26 april 2021

‘Live Online’ Zaalveiling bij De Zwaan zonder (of met zeer beperkt publiek) in de zaal.

Kijkdagen: 2 t/m 11 april, 10.00-16.00 uur (alleen op afspraak middels de online afsprakentool)Bieden is mogelijk ‘live online’, telefonisch en middels het online plaatsen van een maximum bod.

Veel informatie m.b.t mogelijkheden wat betreft bieden, conditierapporten, registreren, ophalen  en opsturen kunt u vinden op onze site.

Veilinggebouw de Zwaan is het oudste Veilinghuis voor Kunst en Antiek van Amsterdam. Door te kiezen voor ons veilinghuis kiest u voor een professionele benadering van een nationale en internationale kopersmarkt.De catalogus staat nu online met een groot aantal kavels.

Wat wordt er zo al geveild bij de kunst en antiekveiling bij De Zwaan?

Bij veilinghuis De Zwaan in Amsterdam worden onder andere geveild: Juwelen, horloges, zilveren sieraden, moderne sieraden, zilverwerk, decoratieve Tribale objecten, boeken, serviezen, beeldwerk, vazen, porselein, kristal, ikonen, Chinees en Japans porselein, Aziatica, Perzische tapijten, schilderijen, aquarellen en tekeningen, antieke meubelen etc.

Mogelijkheid van bezorgen van gewonnen kavels.

U kunt uw aankopen door een transporteur laten bezorgen. Wij hebben twee transporteurs die veel voor ons werken. U kunt contact met hen opnemen om een afspraak te maken wanneer ze de goederen bij u komen bezorgen en tevens bij hen een inschatting van de kosten opvragen. Zodra de aankopen bij ons betaald zijn kunnen wij de lotnummers aan de transporteur meegeven. Betaling van transportkosten loopt niet via ons, maar doet u aan de transporteur. Wij zullen kleingoed kosteloos inpakken en klaarzetten, zodat de transporteur enkel hoeft in te laden.Je houd misschien ook van..